Uw Website

Uw website is uw visitekaart. Het is namelijk gebouwd naar aanleiding van uw eigen wensen en dit zorgt toch voor een unieke imago. U representeert uw bedrijf of uw persoonlijkheid veel beter met uw eigen website dan een social media page. Het wordt ook professioneler bekeken. Ook kunt u veel meer tools integreren die normaal gesproken bij een social media pagina niet of onvoldoende kunnen worden gerealiseerd. Wibbit.nl bouwt en beheert uw website volgens uw wensen en behoeften.

Uw unieke inhoud zorgt voor meer volgers

Om uw website te kunnen bouwen hebben wij van u “content” nodig. Dit houd in dat u bijvoorbeeld met behulp van een tekstverwerkingsprogramm (Microsoft Word) de inhoud van uw website gaat voorbereiden. Zorg dat u ook voldoende plaatjes of foto’s toevoegd met hoge kwalitet. Het is belangrijk dat u zoveel mogelijk uw eigen teksten gebruikt zodat de uniekheid van uw inhoud behouden blijft. Dit zorgt ook dat u bij de zoekmachines makkelijker bovenaan de lijst komt.

De kosten van uw website

De kosten van uw website is afhankelijk van de type pakket die u kiest. Bijvoorbeeld, indien u de Starter Pakket neemt, dan betaalt u enkel de pakket prijs voor uw volledig werkende website, namelijk €339,-.  Hierin zijn de hosting en domeinkosten inbegrepen voor de eerste jaar. De daarop volgende jaren betaalt u aan de hostingprovider de jaarlijkse kosten van de hosting en domeinregistratie. Zie voor meer info one.com/nl/hosting

Uw website registreren

Uw website registreren begint eigenlijk met de domeinregistratie. Zodra u een naam heeft gekozen voor uw website, dan moet u deze nog registreren bij een hosting provider. Indien u het niet registreerd, dan kunt u geen website laten bouwen. De registratie zorgt er ook voor dat iemand anders niet uw naam kan gebruiken. De registratie is meestal 1 jaar geldig, daarna moet u het elk jaar verlengen. Bij onze hosting partner One.com kunt u controleren naar de beschikbaarheid van uw doemeinnaam.

Starter

  €339,-

  Meer Info

  Professional

   €369,-

   Meer Info

   Business

    €469,-

    Meer Info

    Hoe kan ik me aanmelden

    U levert de inhoud Wij bouwen
    • INTAKE - Samen met u nemen we door hoe u uw website wilt hebben.
    • THEMA'S - U kunt kiezen uit honderden professionele templates die het beste passen bij uw bedrijf of persoonlijk blog.
    • PAKKET - U kiest de perfecte pakket voor uw website, all inclusief
     Vanaf €339.-.
    • Meer info
    Snelle levering gegarandeerd 2 tot 7 dagen
    • Alle documenten zijn binnen, wij starten met het bouwen van uw website aan de hand van de geleverde inhoud.
    • Alle nodige wijzigingen kunnen constant worden gecommuniceerd via mail of andere social media.
    • Binnen 2 tot 7 dagen is uw website volledig online.
     Gefeliciteerd!
    • Meer info

    Samen met u kiezen we
    De Beste Pakket Match!

    Duidelijk, één Prijs met all inclusief Pakketten