Wat is een domein?

Een domein is de naam die u heeft gekozen voor uw website

Het wordt ook wel een domeinnaam genoemd. In meeste gevallen kiest u uw bedrijfsnaam of uw persoonlijke blognaam als domeinnaam. Bijvoorbeeld de domeinnaam van google is google.com of google.nl. Naast uw domeinnaam heeft u ook een hosting pakket nodig. Want de hosting pakket is in principe uw ruimte op de internet. Met een domeinnaam en een hosting pakket kunnen we starten met het bouwen van uw website.

Kies een uniek naam

Het is belangrijk om rekening houden met de uniekheid van de naam die u gekozen heeft. Dit heeft namelijk effect op het feit dat uw website sneller gevonden wordt door de bezoekers wanneer zij eventueel gebruik maken van de zoekmachines zoals google of yahoo. Ook is het handig om een makkelijk te onthouden naam te kiezen. Het is namelijk voor de bezoeker lastig om een hele lange domeinnaam in te typen, maar daartegenover is het makkelijker om een lange domeinnaam uniek te maken dan de kortere namen.

De kosten van uw domein is afhankelijk van de extensie

De kosten van een domein die eindigd met .NL verschilt met een domein die eindigd met een .COM.  De kosten van een .NL domeinnaam voor één jaar is ongeveer €12,-. Dit kan per provider verschillen ivm acties die op dat moment lopen. De kosten voor domeinregistratie betaalt u direct aan de hosting provider. Wibbit.nl is geen hosting provider. Indien u uw website bij ons laat bouwen dan zijn de domeinregistratiekosten van de 1e jaar in de pakketprijs inbegrepen. Vanaf tweede jaar zult u van uw hosting provider een herinnering krijgen om uw domeinnaamregistratie te verlengen.

Uw domein registreren

Zodra u een naam heeft gekozen voor uw website, dan moet u deze nog registreren bij een hosting provider. Indien u het niet registreerd, dan kunt u geen website laten bouwen. De registratie zorgt er ook voor dat iemand anders niet uw naam kan gebruiken. De registratie is meestal 1 jaar geldig, daarna moet u het elk jaar verlengen. Bij onze hosting partner One.com kunt u controleren voor de beschikbaarheid van uw doemeinnaam.

Starter

  €339,-

  Meer Info

  Professional

   €369,-

   Meer Info

   Business

    €469,-

    Meer Info

    Hoe kan ik me aanmelden

    U levert de inhoud Wij bouwen
    • INTAKE - Samen met u nemen we door hoe u uw website wilt hebben.
    • THEMA'S - U kunt kiezen uit honderden professionele templates die het beste passen bij uw bedrijf of persoonlijk blog.
    • PAKKET - U kiest de perfecte pakket voor uw website, all inclusief
     Vanaf €339.-.
    • Meer info
    Snelle levering gegarandeerd 2 tot 7 dagen
    • Alle documenten zijn binnen, wij starten met het bouwen van uw website aan de hand van de geleverde inhoud.
    • Alle nodige wijzigingen kunnen constant worden gecommuniceerd via mail of andere social media.
    • Binnen 2 tot 7 dagen is uw website volledig online.
     Gefeliciteerd!
    • Meer info

    Samen met u kiezen we
    De Beste Pakket Match!

    Duidelijk, één Pakket met All inclusief prijzen!